subota, 13. jula 2024.

Lokalni front Va: „Valjevom su vladali neznanje, prostakluk, korupcija…“

Objavljeno: 18. juna 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn
?
?

VALJEVO – Za Lokalni front Va su otpor nepravdi i borba za bolje i borba na svakom koraku, jedini pravi  način delovanja, poručeno je sa poslednje konferencije za novinare Lokalnog fronta Va uoči nedeljnih lokalnih izbora.

Po rečima Ljubomira Radovića, nosioca liste ove Grupe građana, poslednje četiri godine Valjevom su vladali neznanje, prostakluk, korupcija, besramna pljačka javnih resursa, sve veće i masnije laži umesto obećanih velikih investitora.

“U industrijskoj zoni nisu nikla čak ni Potemkinova sela, a protiv zagađenja vazduha borilo se fantomskim poklonima iz Beograda. Rad gradskog veća zaklonjen je gustim velovima tajnosti, a u  Karađorđevoj 64 više ne važi ni Zakon o dostupnosti informacija od javnog značaja. Sve ovo pratilo je partijsko čerupanje najveće fabrike u gradu, nevešto skrivano lakirovkom medija plaćenih parama Valjevaca. Epidemija je nedavno, do kraja ogolila stvarnu prirodu klike kojoj je Valjevo kao plen bilo prepušteno”, rekao je Radović, dodajući da je na sve obo Lokalni front Va godinama ukazivao i opominjao.

Kako je rekao, za Lokalni front Va su otpor nepravdi i borba za bolje, borba na svakom koraku, jedini pravi  način delovanja.

“Zato što Valjevo ne može preživeti još četiri godine zagađenog vazduha i tame u kojoj će već 22. juna ponovo biti zaboravljena izborna obećanja kakva slušamo decenijama”, zaključio je Ljubomir Radović.

Jedan komentar na “Lokalni front Va: „Valjevom su vladali neznanje, prostakluk, korupcija…“

  1. Владаће и даље, јер су партијске ,рођачке везе и менталитет паланке угушили стручност и свали вид иницијативе.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *