nedelja, 14. aprila 2024.

Manji požar u „Krušiku“

Objavljeno: 24. oktobra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U vojnoj farbici „Krušik“ izbio je manji požar, u kome nije bilo povređenih i pričinjena je manja materijalna šteta. Kako je objavljeno na sajtu ove fabrike, manji požar je izbio rano jutros, oko tri sata, u objektu namenjenom za laboraciju dopunskih i osnovnih barutnih punjenja.

„U objektu nije bilo zaposlenih niti su u tom objektu poslednje dve nedelje izvođeni radovi. Odmah po nastanku požara Vatrogasna jedinica fabrike, uz podršku jednog vozila iz Vatrogasnog bataljona grada, brzo je lokalizovala požar. Požar je pričino manju materijalnu štetu“, navdeno je na sajtu „Krušika“.

Nadležni organi izašli su na mesto požara, a istraga je u toku.

Jedan komentar na “Manji požar u „Krušiku“

  1. ŽAO, MI JE – ALI TA INFORMACIJA NIJE TAČNA ILI JE NEPOTPUNA !
    TAČNO U 03:30 h, ČULA SE IZUZETNO SNAŽNA EKSPLOZIJA ! TOLIKO JAKA – DA SMO SE SPREMALI ZA EVAKUACIJU ?! PODSETILA NA 1999-u. GOD. . POŠTO NIKO NIJE REAGOVAO , NITI SU SE ČULE VATROGASNE, NITI BILO KAKVE DRUGE SIRENE, VRATILI SMO SE U KREVET. ALI SPAVANJE VIŠE NIJE BILO …. TAKO, DA OBIČNA , MALA, BEZNAČAJNE VATRA – ?! IMAJUĆI U VIDU ČAČAK I UŽICE, U POSLEDNJE VREME – BILO BI POŠTENO PREMA NAMA, GRADJENIMA – DA ZNAMO ŠTA NAM SE DEŠAVA U GRADU ….

    0

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *