četvrtak, 13. juna 2024.

Medalje za valjevske karatiste

Objavljeno: 5. decembra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na karate turniru „Trofej Obrenovca“ karatisti kluba 014 Valjevo učestvovali su sa 19 takmičara i ostvarili zapažene rezultate. Na turniru je nastupio preko 70 klubova sa oko 500 takmičara u raznim uzrasnim kategorijama.

U kategoriji kata nastupilo je 14 takmičara i to:Ksenija Kosić, Aleksa Matijević, Uroš Divnićn, Lana Pavlović, koji su u svojim kategorijama osvojili bronzanu medalju.

Iva filipović, Jovana Marković, Anđela Sekulić, Đorđe Mitrović, Despot Smiljanić, Jovana Milovanović, Iva Krsmanović i Bogdan Pavlović osvojili su srebrne medalje, dok su Sara Nešić i Lazar Pavlović osvojil zlato.

U kategoriji borbi Danica Milivojević, Anja Nikolić i Lena Aćimović, su osvojile bronzane medalje. U kategoriji borbi nastupili su i Anđela Mitrović i Luka Goloskoković koji u veoma jakoj konkurenciji nisu uspeli doći do odličja, ali su pružili svoj maksimum.

Predsednik kluba Vladan Živanović sa trenerskim timom Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević, doneli su odluku da na turniru u Obrenovcu nastupe najmlađi takmičari i takmičari koji do sada nisu nastupali na turnirima, kao i da se najiskusni takmičari odmore posle naporne polusezone.

„Ovakvi nastupi naših mlađih i manje iskusnih takmičara dokaz su da Karate sport u Valjevu ima budućnost i da je Karate klub 014 Valjevo uspešno odradio školice karatea, pripremio i usmerio nove takmičare od kojih se u budućnosti očekuju još bolji rezultati“, saopštio je ovaj valjevski klub.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *