ponedeljak, 22. jula 2024.

Medalje za valjevske karatistkinje

Objavljeno: 27. decembra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U Malom Zvorniku održan je drugi međunarodni turnir „Mali Zvornik Open“, na kome je nastupilo oko 20 karate klubova iz Srbije i Republike Srpske, a gde su dve valjevske karatistkinje osvojile zlatnu i srebrnu medalju.

Karate kluba 014 iz Valjeva koji su prestavljale mlade nade Ana Živanović i Ivana Matić. Takmičarke karate kluba 014 u veoma jakoj konkurenciji uspele su da sa obe strane žreba dođu do finala ostavljajući iz sebe takmičare iz Podrinjskih klubova i klubova iz Republike Srpske.

U finalu nakon gotovo izjednačene borbe Ivana Matić je osvojila zlatnu medalju, a Ana Živanović srebrnu medalju.

Rukovodstvo kluba i trenerski tim su zadovoljni nastupom njihovih takmičarki i postignutim rezultatima, ali ostaje žal za tim što, iz objektivnih razloga, nije moglo da nastupi više takmičara.

„Kako je ovo ujedno i bilo poslednje zvanično takmičenje u ovoj kalendarskoj godini možemo konstatovati da je godina krunisana na najbolji mogući način. Uprava kluba poziva sve devojčice i dečake predškolce i školarce od prvog do četvrtog razreda, koji žele da se bave karate sportom, da se zajedno sa svojim roditeljima, jave svakog utorka i četvrtka od 20 časova u hali Partizan nekom od trenera KK 014“, saopšteno je iz ovog kluba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *