ponedeljak, 22. jula 2024.

Mešovite policijske patrole na valjevskim ulicama

Objavljeno: 30. marta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Ulicama srpskih opština i grada ubuduće će patrolirati mešovite policijske patrole, sastavljene od policajaca opšte nadležnosti, saobraćajnih i kriminilastičkih policajaca. Novi projekat „Policija u službi građana“ predstavio je u Valjevu v.d. direktora srpske policije Vladimir Rebić.

„ Očekujemo da se kroz ovaj projekat, u svakoj lokalnoj zajednici, poveća stepen sigurnosti gradjana. Želimo da pošaljemo građanima poruku da je policija tu zbog njihove bezbednosti , ali i da za to zadobijemo njihovo poverenje. Zato želimo da gradjani poznaju svog lokalnog policajca koji obavlja dužnost na lokalitetu gde oni žive. Očekujem da rezultat ovog projekta bude viši stepen saradnje građana i policije i bolju među njihovu bolju komunikaciju, a po pitanju samih pripadnika policije očekujem veći stepen odgovornosti i borbu protiv korupcije“, rekao je Rebić.

Direktor policije je novi projekat MUP-a predstavio u Valjevu, čija je Policijska uprava među najboljima u Srbiji po rezultatima rada. Nedavno je istraživanje CESID-a pokazalo da građani Valjeva, od svih državnih institucija, najveće poverenje imaju u valjevsku policiju, što nije slučaj sa nekim drugom srpskim gradovima, gde je urađeno isto istraživanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *