utorak, 28. maja 2024.

Meštanima više sela biće rešen problem sa strujom

Objavljeno: 2. avgusta 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na inicijativu gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića u Gradskoj upravi održan sastanak sa predstavnicima Elektrodistribucije Beograd i Kraljevo i meštanima sela Pričević, Tupanci, Beomužević, Stave, Vragočanica, Osladić, Oglađenovac, Kamenica, povodom pronalaska rešenja neredovnog snabdevanja električnom energijom.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, na sastanku je dogovoreno da će se uraditi raskresavanje dalekovoda Valjevo-Kamenica i Valjevo-Stave i rekonstrukcija provodnika i izolacije na dalekovodu Valjevo-Kamenica u roku od mesec dana. Takođe, dogovoren je završetak radova potpune rekonstrukcije dalekovoda Valjevo – Stave do 1. decembra.

„Ovlašćeno lice Elektrodistribucije, najavio je da će sedam dana unapred preko predsednika MZ obaveštavati građane o planu isključenja struje, koja su neophodna za pomenute radove. Ovim će biti rešeni svi decenijski problemi građana, koji će nakon radova na mreži imati sigurno i uredno snabdevanje električnom energijom“, saopšteno je iz Gradske uprave.

S druge strane, žitelji pojedinih sela koja imaju višegodišnji problem sa strujom, najavili su da će danas u 13 časova u znak protesta blokirati put za Loznicu i to u Pričeviću.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *