ponedeljak, 24. juna 2024.

Milena Dosković izabrana za člana Gradskog veća

Objavljeno: 26. decembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Milena Dosković, koja je kadar partije koju predvodi Rasim Ljajić, izabrana je  za novog člana Gradskog veća. Nakon što je Jelena Višić iz Pobede podnela ostavku ostalo je upražnjeno mesto u Gradskom veću. Odluku da na to mesto popuni Milena Dosković za skupštinskom govornicom je obrazložio gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić, koji je pročitao njenu biografiju i naglasio da je dobro što Gradsko veće već šest i po godina među članovima ima pripadnice nežnijeg pola. “ Milena Dosković će se u Gradskom veću baviti socijalnom politikom”, rekao je Terzić. Za njen izbor glasalo je 26 odbornika.

Milena Dosković je predsednica Gradskog odbora SDPS,  partije koja u valjevskom parlamentu ima samo jedno odborničko mesto. Završila je Valjevsku gimnaziju i radi u Istorijskom arhivu.

4 komentara na “Milena Dosković izabrana za člana Gradskog veća

 1. SRAMOTA ljudi jel niste imali nekog pismenijeg, školska sprema gimnazija i to Vam je ulaznica u Veće, defektolog u direkciji, privatni fakulteti, onaj sa poljoprivrednkg fakulteta u Zemunu u Rovni.VI STE OZBILJNO ISKOMPLEKSIRANO DRUŠTVO.

  0

  0
 2. Gospodja ima srednju skolsku spremu, tacno je, ali gde ste vi akademska gospodo bili za vreme svih onih vremenskih nepogoda???Zabijeni u svoje tople i sigurne domove verovatno. I dok ste sa malih ekrana dobijali informacije sta se desava napolju, ova ista gospodja sa clanovima svoje partije je stizala tamo gde niko nije. Koordinirala velikim količinama pomoci, kamionima vode i hrane i to isto radi i dan danas. Ne politici kao doticni koji joj zameraju strucnu spremu, vec pomaze ugrozenima i svoja obecanja sprovodi u dela. Zato, nekad je pametnije ne komenmtarisati nista….mnogo pametnije. Ima nas koji pratimo svaciji rad, a neki se radom ne mogu pohvaliti uopste…samo tupljenjem i mlacenjem prazne slame…

  0

  0
 3. Kakva je ona gospođa? tačno da pravi lepe sitne kolčiće i da stalno pravi neke kućne proslave – ima lepe stoljnjake i čaše, što se može videti na društvenim mrežama, ali da se ona bavi humanitarnim radom – to mi baš nije jasno. Njeni članovi su izginuli oko te pomoći Trajko, Saša, Zoran – a ona nije. Gospođa je samo kordinirala gradske funkcionere kako bi zaposlila kćerku i sebe ubacila u Izvršni savet Opštine – to joj je i bio posao a ne tamo neka pomoć.

  1

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *