četvrtak, 22. februara 2024.

Miloš Vučević sa valjevskim naprednjacima

Objavljeno: 3. juna 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Miloš Vučević, potpredsednik Glavnog odbora  Srpske napredne stranke posetio je Gradski odbor u Valjevu, pružajući maksimalnu podršku Lazaru Gojkoviću, nosiocu liste i kandidatu SNS za gradonačelnika na predstojećim izborima.

Kako je saopštio GO SNS, pored Miloša Vučevića sastanku su prisustvovali  Branislav Malović, član IO SNS i koordinator za Mačvanski i Kolubarski okrug i Verka Marković, član IO SNS i koordinator  za Kolubarski okrug, a jedna od tačaka bila je bespogovorna podrška Lazaru Gojkoviću, nosiocu liste „Aleksandar Vučić- Za našu decu.“  i kandidatu za gradonačelnika Valjeva.

Miloš Vučević je, obraćajući se aktivistima , pre svega naglasio koliko su predstojeći izbori i na lokalnim i na parlamentarnim izborima važni za nastavak razvoja Srbije.

“Pandemija Korona virusa nas je prekinula u predizbornim aktivnostima. Uz mere  prevencije, na malo drugačiji način se sada odvija kampanja. Polako se vraćamo u normalne tokove, a zdravlje ljudi nam je na prvom mestu. Bojkot koji najavljuju je deplasiran i to morate znati jer sve te stranke koje navodno bojkotuju,  izlaze na izbore pod okriljem nekih udruženja ili grupa građana.Čak i Đilas navodno bojkotuje iako je pustio da učestvuje na izborima  „ 1 od 5 miliona“. Znači, da znate, bojkot je deplasiran”, naglasio je Vučević.

bespogovorno podržao Lazara Gojkovića, kandidata za gradonačelnika Valjeva sledećim rečima:

“Na izborima 21. juna glasaćete i odlučivaćete o daljoj sudbini Valjeva. Ja sam siguran da građani ovog slobodarskog grada koji je iznedrio velika imena srpskog naroda i utemeljio stvaranje srpske države, zna dobro čiji kandidat i koja lista garantuje budućnost za svu našu decu. Pozivam sve građane Valjeva da 21. juna izađu na izbore, glasaju za listu broj 1 i na lokalnim i na parlamentarnim izborima, da podrže Lazara Gojkovića i njegove prijatelje i kolege koji su spremni i odvažni da vode grad Valjevo naredne četiri godine sa svim građanima Valjeva”, rekao je Vučević, a saopštio je GO SNS.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *