četvrtak, 13. juna 2024.

Milutinović novi direktor Zavoda za zapošljavanje

Objavljeno: 6. avgusta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Šef pravnog tima SNS Mihailo Milutinović postavljen je za direktora Zavoda za zapošljavanje u Valjevu, saznaje Radio Patak. Kako saznajemo, Milutinović je danas dobio rešenje o obavljanju dužnosti direktora Službe za zapošljavanje. On će rukovoditi Službom, na čijoj evidenciji samo na teritoriji Valjeva ima više od 9.000 nezaposlenih. Milutinović je ranije bio član SPS, a potom je prešao u redove SNS. U poslednje vreme najčešće se pojavljuje u javnosti i on je jedan od vodećih ljudi u Gradskom odboru SNS. Milutinović je radio u finansijskoj policiji, bio je direktor “Jugo voća”, a radio je i u firmama “Eko koko” i ubskoj “Tamnavi”.

7 komentara na “Milutinović novi direktor Zavoda za zapošljavanje

 1. Ja sam najlepši, najpametniji, najstručniji, predliblovao sam i Miku i Aleksu i Mitu najnesposobnijeg hirurga,i Bobu i Glišica sa Uba prodavca lubenica, i Poćutu i Aleksinog Djezbu. OPET SAM POSTAO DIREKTOR.

  0

  0
 2. Mene gazda plača da udaram u doboš kad god mu zapne! Ovih dana je baš nesrećan jer nema ni procenata a nema ni para. Jauče da ga muči neka Zorana i da ne zna ni gde će ni kuda će! Bio je nekad tako sposoban ali eto ta žena mu nikako ne da da iskaže sve svoje potencijale!

  0

  0
 3. On da brine o nezaposlenima? On koji je nekoliko preduzeća zatvorio?! Strašno! Ovi naprednjaci ispadoše gori od crvenih.

  0

  0
 4. pa taj čovek je genije.svojom genijalnošću uzdiže sve pred sobom.voće,povrće,stoku,finansije,prava,partiju(koliko duguje SNS troškova koje je on kao logistika naporavio deleći jadne sendviče onoj izigranoj deci),sad će da uzdigne i nezaposlene do prosjačkog štapa.beda savremenog valjevskog Mikizma i Bobizma.Beda ljudskog dostojanstva.
  „Živeo SNS -Gradski odbor Valjevo“.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *