sreda, 24. jula 2024.

Ministar Udovičić u Mionici

Objavljeno: 30. avgusta 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetiće danas Mionicu gde će obeležiti početak radova na završetku sportske hale u toj varošici. Radi se o jednoj od najsavremenijih sportskih dvorana u Srbiji, površine skoro 3.000 kvadrata. Celokupan posao oko završetka radova na sportskoj dvorani, koja će moći da primi do 2.800 ljudi, biće završen za pet meseci. Vrednost ovih radova je 113,76 miliona dinara. Za završetak sportske hale, čija je izgradnja počela pre 25 godina, Ministarstvo omladine i sporta je opredelilo 44 miliona dinara, dok je ostatak novca obezbeđen iz opštinskog budžeta.

„Završetkom sportske hale otvaramo put da svim našim sugrađanima obezbedimo nove kvalitetne i raznovrsne sportske sadržaje koje do sada nismo imali. Mionica će postati mesto okupljanja mnogobrojnih sportista i rekreativaca u jednoj od najsavremenijih sportskih hala u Srbiji, gde će moći da se igraju i međunarodne utakmice, jer zadovoljava sve propisane standarde“, izjavio je ranije predsednik mioničke opštine Boban Janković.

On je najavio da će, nakon završetka sportske hale, početi izgradnja nacionalnog rukometnog trening centra, koji će imati sve potrebne uslove  za pripreme profesionalnih sportista iz zemlje i inostranstva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *