petak, 14. juna 2024.

MIRIŠITE KAO VALJEVO: Promovisan parfem „Dimčina & Smog“

Objavljeno: 9. februara 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na svečanosti upriličenoj u luksuznoj sali hotela „Grajm“ danas je Valjevcima predstavljen parfem „Dimčina & Smog“, novog proizvoda kompanije „Šanéér“. U pitanju je kompozicija prirodnih, izuzetno pažljivo odabranih sastojaka. ,,Miris vas prosto privlači sočnom svežinom dobijenom direktno iz dimnjaka „Valjevske toplane“. U pozadini se oseća snažna nota drveta koje sagoreva, dobijena iz kotla jedne kuće na Petom Puku. Zahvaljujući drvenastim tonovima imaćete utisak da su vas obuzeli dimovi iz hiljada odžaka! Miris prelazi u duvanske note,  koje se zadržavaju u pozadini, dajući parfemu očekivanu eleganciju koju zimi imaju Brđani i Novo naselje.“, rekla nam je kreatorka parfema Kostadinka Trnavčević iz firme “ Šanéér“.

Parfem će se u prodaji naći u muškoj i ženskoj varijanti, a namenjen je mlađoj urbanoj populaciji od 18 do 34 godine koja još uvek nije dobila neko ozbiljnije plućno oboljenje. Zvanična prodaja počinje krajem grejne sezone u svim „Šanéér“ parfimerijama u Valjevu i Srbiji.

 

O AUTORU

Marko Lazić je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 6.000 pratilaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *