subota, 20. jula 2024.

„MOJE rođendansko STOP SHOP LETO u Valjevu“

Objavljeno: 19. avgusta 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Slavljenička atmosfera i ovog avgusta u Valjevu – STOP SHOP ritejl park će zajedno sa svojim posetiocima obeležiti peti rođendan.

Tokom slavljeničog vikenda, od 27. do 29. avgusta, u ritejl parku posetioce čekaju popusti, interaktivna veštačka stena na otvorenom, čiji su delovi od materijala koji se može postaviti u kućnim uslovima, a nabaviti u STOP SHOP-u, kao i kreativne radionice. Aktivnost je bezbedna, jer se o tome brine tim profesionalaca u skladu sa okolnostima i merama zaštite, a svi učesnici dobijaju poklone. Mališani mogu kroz igru na sportskim poligonima da razvijaju spretnost, ali i da uživaju u kreativnim radionicama i zabavi. U okviru muzičkog programa, u petak, 27. avgusta, nastupiće bend EmotiVAcija.

Za ljubitelje društvenih mreža tu je rođendanski Fejsbuk konkurs „Oživi STOP SHOP maskotu“. Autora  najkreativnijeg imena i crteža STOP SHOP maskote, obradovaćemo vaučerom u iznosu od 500 EUR. Takođe, autora najzanimljivije rođendanske čestitke ritejl parku na Instagramu očekuje kupon za kupovinu u vrednosti od 5.000 RSD.

Valjevci se još sećaju svečanog otvaranja ovog modernog tržnog centra 25. avgusta 2016, kao trećeg ritejl parka austrijske kompanije IMMOFINANZ u Srbiji. Obeležavanje rođendana će ove godine biti nešto drugačije zbog pandemije korona virusa i u skladu sa preventivnim merama. Da je kupovina u STOP SHOP ritejl parkovima bezbedna, potvđuje i sertifikat o usaglašenosti sa COVID-19 sigurnosnim merama, nezavisnog Centra za bezbednu kupovinu (SSC) iz Švedske, kompanije koja procenjuje sigurnost šoping centara i ritejl parkova širom sveta.

Sve informacije o aktivnostima i ponudi STOP SHOP-ova u Srbiji možete naći na sajtu  www.stop-shop.com, kao i na zanimljivom „STOP SHOP Kutku” kojem se pristupa očitavanjem QR koda.

PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *