utorak, 28. maja 2024.

Mountain Music Fest na Divčibarama

Objavljeno: 13. avgusta 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

DIVČIBARE- Pod sloganom „Idemo na vrh“, šesti po redu Mountain Music Fest počinje danas  i trajaće do nedelje, kada će se na Divčibarama, nakon godinu dana pauze, ponovo začuti zvuci kvalitetne muzike.

Na Main stejdžu ski staze Crni vrh, ovog leta nastupiće Tkač, Ida Prester, Stereobanana, z++, Lost Propelleros, Dram, Funk Shui, Bvana i Neznani Ludaci, dok će na Vinyl stejdžu ploče vrteti White City Soul, Timbe, Peppe i FUNKcioner. Po prvi put, festival će biti održan u trodnevnom formatu, pa će u nedelju, na MMF afterparty-ju, domaćin biti BeGe Funk.

Mountain Music Fest, karakterističan po neobičnom festivalskom okruženju planinske prirode, i ove godine će za posetioce različitih uzrasta, pored dobrog zvuka, obezbediti brojne sadržaje – adrenalinske, avanturističke, kreativne, sportske i naučne sadržaje.

U okviru Čudesne šume, ljubitelje prirode očekuju i kreativne radionice, avantura park, zip lajn, trka boja, panoramska vožnja žičarom, ali i mnoge druge aktivnosti.

Ulaznice za oba dana festivala su već dostupne na veb-sajtu tickets.rs, a broj ulaznica je ograničen.

Svi ljubitelji MMF-a koji su prošle godine kupili ulaznice, moći će da ih iskoriste ove godine, a kao i svake godine do sada, za decu do 10 godina ulaz je besplatan.

Jednodnevne festivalske karte biće dostupne na ulazu na festival, a za treći festivalski ulaz je slobodan.

Ovogodišnji Mountain Music Fest organizovan je u skladu sa Safe Events Srbija protokolom, koji podrazumeva ograničenje ulaska na sve koji su vakcinisani, imaju antitela usled preležanog virusa Covid-19 ili su negativni na Covid testu.

Za sve posetioce, omogućeno testiranje brzim Antigen testom u Valjevu, u Domu zdravlja Hemikal za 890 dinara, dok deci do 12 godina nije potreban negativan test.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *