nedelja, 16. juna 2024.

Na humanitarnom koncertu prikupljeno 305.000 dinara

Objavljeno: 10. maja 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- U mioničkoj sporskoj hali održan humanitarni koncert pod nazivom „S one strane duge“, na kojem je obezbeđeno 305.000 dinara pomoći porodici Jovanović iz Tolića. Teška sudbina ove porodice podstakla je rukovodstvo opštine Mionica da udruženim snagama sa svojim ustanovama i Crvenim krstom Mionica organizuju ovu humanitarnu akciju kako bi im bar malo olakšali i poboljšali životne uslove.

Predsednik opštine Mionica Boban Janković zahvalio se publici, mioničkim privrednicima, svim ustanovama i volonterima koji su pomogli u realizaciji, kao i mališanima iz Vrtića „Neven“ koji su svojim nastupom uneli pozitivne vibracije i vedrinu u ovu humanitarnu akciju.

„Ovom akcijom smo pokazali da je Mionica uvek uz svoje sugrađane i da smo spremni da pomognemo svima onima kojima je naša pomoć potrebna. Iskoristiću ovu priliku da se zahvalim svima onima koji su doprineli da ova akcija uspe, i naravno Blic fondaciji koja takođe prikuplja sredstva za naše Jovanoviće. Poruka ovog događaja je da je humanost i dalje na ceni, i da je Mionica uz Jovanoviće“, rekao je Janković.

Život se surovo poigrao sa mališanima porodice Jovanović Anom (9), Petrom (7) i Sarom (5). Ana i Petar su rođeni sa oblikom skolioze, oboljenjem kičme koje im u velikoj meri otežava obavljanje svakodnevnih životnih aktivnosti. Da nesreća nikada ne dolazi sama uverili su se ova nedužna deca kada im je prošle godine majka preminula samo dan pred Aninu zakazanu operaciju kičme. Danas se o njima brine otac Miloš, sa mesečnim prihodom od 10.000 dinara i skromnim nadničarskim dnevnicama.

Pomoć Jovanovićima može se i dalje uplatiti na dinarski račun Blic fondacije 2750010221949709-90 ili slanjem SMS poruke na humanitarni broj 2552.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *