utorak, 21. maja 2024.

Na trežnjenju zadržan pijani biciklista

Objavljeno: 8. jula 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevski saobraćajci su tokom pojačane kontrole vozača zbog vašara koji je održan u selu Jovanja otkrili pijanog biciklistu D.S. (25) iz Valjeva, koji je zadržan na trežnjenju u stanici policije, potvrđeno je portalu Patak online. Skoro nesvakidašnja situacija se dogodila kod Valjevske pivare, na putu od Jovanje do Valjeva, gde su saobraćajci zaustavili biciklistu, za koga su posumnjali da je bio u alkoholisanom stanju. Kada su ga alkotestirali, utvrđeno je da je imao 1,7 promila alkohola u krvi i on je zadržan na trežnjenju u policijskoj stanici.

U saobraćajnoj policiji nam je rečeno da se u praksi retko dešava da biciklisti budu u alkoholisanom stanju u toj meri da moraju da budu zadržani na trežnjenju. „ Ne dešava se često, ali sporadično otkrijemo i po nekog pijanog biciklistu. Zaprećena novčana kazna za ovaj prekršaj je od 15.000 do 30.000 dinara“,  kažu u valjevskoj policiji.

Tokom prošle noći, poslednjeg dana vašara u Jovanji, policajci su na trežnjenju zadržali četiri pijana vozača zbog teške alkoholisanosti, dok je 12 vozača bilo u pijanom stanju, ali nisu imali preko 1,2 promila alkohola u krvi, tako da nisu zadržani na trežnjenju u policiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *