utorak, 28. maja 2024.

Načelnik Okruga nije prošao na konkursu za direktora Direkcije

Objavljeno: 19. novembra 2013.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Valjevo – Za direktorka mesta u šest javnih preduzeća, čiji je osnivač lokalna samuprava, konkurisala je 21 osoba. Najviše kandidata je bilo u Poletu, čak šest, međutim, uslove su ispunila tri kandidata. U Vodovodu je bilo pet kandidata, a njih dvojica su ispunila tražene uslove. U Gradskoj direkciji i Toplani je bilo po tri kandidata. U oba javna preduzeća je prošao po jedan kandidat i u oba slučaja radi se o ljudima koji sada rukovode tim preduzećima. Zanimljivo je to da na konkursu za direktora Gradske direkcije nije prošao aktuelni načelnik Kolubarskog okruga Vladimir Petrović, koji je na to mesto konkurisao pre nego što je znao da će biti izabran za čelnog čoveka Okruga. „ Zaista nemam komentar, pošto ne znam koji su razlozi zbog kojih je moja konkursna prijava odbačena“, rekao je kratko Petrović.

U Vidraku i Radio Valjevu su se javila po dva kandidata i oba ispunjavaju uslove konkursa. Predsednik Komisije i pomoćnik gradonačelnika Selimir Manojlović kaže za “Patak” da mnogi kandidati nisu ušli u izbor za direktorska mesta jer nisu dostavili potrebnu dokumentaciju, a najviše je onih koji nisu dostavili potvrdu da nisu osuđivani i da se protiv njih ne vodi krivični postupak. Konačnu odluku o direktorima šest javnih preduzeća doneće odbornici Skupštine grada na narednom zasedanju.

Kako smo ranije objavili, jedini kandidat u Gradskoj direkciji je aktuelni direktor Dragan Jeremić (SPS). U Vidraku su „prošla“ dva kandidata i to aktuelni direktor Janko Gagić (SNS) i bivši direktor Vesko Perić (SNS). U Toplani jedini kandidat je aktuelni direktor Ivko Stojković (“Pobeda”), dok su u Vodovodu uslove konkursa ispunili aktuelni direktor Đorđe Pavlović (SPS) i konsultant na Fabrici za preradu vode Dragan Živanović. U Poletu kandidati su bivši direktor OSA Dragan Branković (DSS), Obren Obradović i Saša Pavlović, a u Radio Valjevu Milena Kuzmanović i Predrag Obućina.

[fresh_alert color=“default“]Vasbkwbd khbd lkwhbed lkwhbed lwhbd lwjhebd ljkwhebd lwkhebdlkhwebd lkwhebd lkwhebd[/fresh_alert]

2 komentara na “Načelnik Okruga nije prošao na konkursu za direktora Direkcije

  1. Vladimir Petrovic je „dobrovoljno“ odustao od direktorskog mesta u Direkciji. U zamenu, za „dobrovoljno“ odustajanje, je dobio mesto nacelnika Kolubarskog okruga. Kada su gradski vlastodrsci videli kandidaturu i reference V.Petrovica znali su da njihov kandidat mr Jeremic Pocuta Dragan defektolog nema sanse. Onda su ponudili Petrovicu fotelju nacelnika Kolubarskog okruga,sto on rado prihvati,kako bi Pocuta zadrzao fotelju u Direkciji. To je sto se tice Petrovica,a on sobarica ne zna razloge zasto je njegova prijava odbijena. Nije nego! Medjutim, zasto niko ne pominje jos jednog kandidata za direktora Direkcije. Gradjevinski ing. gospodin Pasic,dugogodisnji direktor Jablanice, je konkurisao za direktora Direkcije. Da li on ispunjava uslove ? Sta je sa njegovom prijavom ?

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *