petak, 24. maja 2024.

Nacrt plana gasovoda Beograd-Valjevo-Loznica na javnom uvidu

Objavljeno: 21. aprila 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Gradska kuća, foto: Patak online
Gradska kuća, foto: Patak online

VALJEVO- Javni uvid u Nacrt prostornog plana područja posebne namene razvodnog gasovoda Beograd-Valjevo-Loznica sa elementima detaljne regulacije i izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana na životnu sredinu, održaće se do 14. maja, svakog radnog dana u zgradama lokalnih samouprava koje su u obuhvatu planskog dokumenta, objavljeno je na zvaničnom sajtu grada Valjeva.

Što se tiče Kolubarskog okruga, javni uvid održavaće se u zgradi grada Valjeva, i opštinama Mionica, Ub i Lajkovca, a dokument je građanima dostupan i na internet stranicama Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture – https://www.mgsi.gov.rs/ i grada Valjeva – https://www.valjevo.rs/ .

Javna prezentacija planskog dokumenta biće održana 27. aprila u 12 časova u velikoj sali Gradske uprave Valjeva, dok će javna sednica Komisije za javni uvid biti održana u sredu, 1. juna u 12 časova, takođe u velikoj sali Gradske uprave Valjeva.

Fizička lica i predstavnici pravnih lica koja su u toku trajanja javnog uvida podnela primedbe u pisanom obliku, mogu prisustvovati javnoj sednici i usmeno ih obrazložiti. O svakoj podnetoj primedbi obrađivač planskog dokumenta javno iznosi svoj stav, navedeno je na gradskom sajtu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *