ponedeljak, 22. jula 2024.

Nagrada preduzeću Bosis

Objavljeno: 13. decembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Preduzeće Bosis iz Valjeva jedno je od 20 kompanija iz cele Srbije koje su ispunile kriterijume da se nađu na prvoj srpskoj CSR Indeks listi kompanija koje primenjuju principe društveno odgovornog poslovanja. Na svečanosti koja je upriličena prošle nedelje na konferenciji CSR forum u Beogradu u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje Bosisu je uručen sertifikat kojim se potvrđuje da je način na koje ovo preduzeće posluje ocenjeno visokom ocenom i da zadovoljava kriterijume društveno odgovornog preduzeća.

Bosis se tako našao u prestižnom društvu velikih kompanija koje posluju u Srbiji, kao što su Coca Cola HBC, Telenor, Heineken, Philip Morris, Societe Generale banka, Erste banka, Banca Intesa, Telekom Srbija i drugi.

Marija Pantelić, menadžerka za ljudske resurse preduzeća Bosis, je primajući ovo priznanje izjavila da je to potvrda višegodišnjih napora koje ovo preduzeće ulaže u uspostavljanje jasnih principa društveno odgovornog poslovanja koje obuhvata odgovorno ponašanje prema zaposlenima, poslovnim partnerima,dobavljačima, zaštiti životne sredine i lokalnoj zajednici. Ona je istakla i da društveno odgovorno poslovanje nije  rezervisano samo za velike strane kompanije, već da i domaća preduzeća mogu i moraju da se ponašaju odgovorno i da primenjuju principe društveno odgovornog i održivog poslovanja.

Ovo priznanje je i velika obaveza da u 2017. godini u kojoj Bosis obeležava 35 godina svog postojanja ti rezultati budu još bolji, navode u ovom valjevskom preduzeću.

6 komentara na “Nagrada preduzeću Bosis

  1. Čuo sam da na testovima traže strašne stvari – da se ne bude nepismen i da se znaju osnovne računske radnje. Baš su bezobrazni. Ti nisi prošao. Očigledno.

   9

   4
  1. Ti onda napravi svoju firmu, pa neka te niko u firmi ne sluša.
   Kamo sreće da je u Valjevu i Srbiji više firmi kao što su oni.

   6

   5
 1. Vidi se Aleksandre da si samo cuo i nacuo kako je dole. E, pa vidis, ja sam za razliku od tebe dole radio i znam kako se doticni direktor ponasa prema radnicima. Dere, psuje i slicne stvari. Ne placa jednu subotu u mesecu, navodno zbog skarta. Inspekciju podmicuje kao i ostale velike kompanije. Odnos prema radnicima krajnje krajnje los. Samo cinkare dobro prolaze, dok im trebaju. Toliko za sada

  5

  4
  1. Vidi se, Ivane, da si bivši zaposleni. Verovatno si napravio neku štetu, pa su te izbacili. Odande lete samo oni koji naprave neku ozbiljnu glupost. Znam ljude koji godinama rade u Bosisu i nemaju nikakve zamerke. Naprotiv. Za tvoju informaciju Bosis ove godine svojim zaposlenima isplaćuje 13. platu. Ljudi puno radili, napravili rezultat, pa dobiili i dodatnu platu. Ne znam druge valjevske privrednike koji bi od svog profita isplatili nešto što ne moraju. A ti slobodno napravi svoju firmu, pa probaj da radiš bolje.

   3

   3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *