utorak, 28. maja 2024.

Nagrada za Valjevsku pivaru

Objavljeno: 26. februara 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- „Valjevska pivara“ je jedan od ovogodišnjih dobitnika nagrade „Moj izbor“ za omiljene domaće proizvode i brendove kao „Pobednik internet glasanja“. Od 780 brendova nominovanih za priznanje „Moj izbor“ u 24 kategorije, u prvom krugu glasanja, na internetu, „Valjevsko pivo“ je osvojilo najviše glasova. Tako je „Valjevska pivara“ ponovila uspeh iz 2015. godine, kada je osvojila istu nagradu.

Priznanje će biti uručeno sutra u svečanoj sali Skupštine grada Beograda. U okviru svečane ceremonije prisutnima će se obratiti: Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije, Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda i Milan Ristić, predsednik udruženja „Moja Srbija“.

Dodelu priznanja „Moj izbor“ tradicionalno organizuje udruženje „Moja Srbija“, ove godine uz podršku potpredsednice Vlade Srbije Zorane Mihajlović, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Grada Beograda. Osnovni cilj kampanje je podsticanje razvoja domaće proizvodnje i poboljšanje kvaliteta robe i usluga u Srbiji. Priznanje „Moj izbor“ je jedinstveno po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača.

„Valjevska pivara“ se zahvaljuje svim Valjevcima i ljubiteljima Valjevskog piva iz drugih gradova koji su doprineli da „Valjevsko pivo“ dobije ubedljivo najveći broj glasova na sajtu „Moj izbor“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *