četvrtak, 13. juna 2024.

Nagrade najboljim studentima VIPOS-a

Objavljeno: 10. novembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – U sklopu obeležavanja Dana škole, Visoka poslovna škola strukovnih studija organizovala je dodelu diploma studentima koji su školovanje na jedinoj državnoj visokoobrazovnoj instituciji u regionu završili tokom školske 2015/2016. godine.

Na svečanosti, na kojoj je podeljeno preko 120 diploma svršenim studentima osnovnih i specijalističkih strukovnih studija, a proglašeni su i najbolji od njih.

U prvoj godini studija, to su Miloš Savić na programu Poslovna informatika sa prosečnom ocenom 9,11, i Milica Jovanović na programu Poslovna ekonomija sa prosekom 9,33. Najbolji studenti druge godine su Jovan Srećković sa programu Poslovna ekonomija sa prosečnom ocenom 9,61 i Ivana Kastratović sa prosečnom ocenom 9,78 na programu Poslovna informatika.

Što se tiče diplomaca, najbolji svršeni student na programu Poslovna informatika je Marijana Novaković sa prosekom 8,74, dok je najbolji student na studijskom programu Poslovna ekonomija Maja Mijailović sa prosečnom ocenom 9,81.

Maja Mijailović je ujedno proglašena i za studenta generacije VIPOS-a. Najbolji student generacije i najbolji studenti prve i druge godine, uz vredne knjige, dobili su na ovoj svečanosti i novčane nagrade od 10.000 dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *