petak, 23. februara 2024.

Nagrađen đak generacije Srednje škole u Mionici

Objavljeno: 9. oktobra 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- U  Dečijoj nedelji nagrađena je Tanja Stanojević koja je proglašena za đaka generacije i vukovca u Srednjoj školi „Mionica“ za školsku 2022/2023. godinu. Povodom toga, predsednik opštine Mionica Boban Janković održao je sastanak sa direktorom Srednje škole Dejanom Đurićem sa kojim je razgovarao o dodatnim ulaganjima u srednje obrazovanje, a Tanji je uručio laptop kao nagradu za dosadašnje postignute rezultate.

Foto: Opština Mionica
Foto: Opština Mionica

„Nastavljamo da podržavamo obrazovanje i da našoj deci budemo podrška na putu sticanja novih znanja. Srednju školu smo potpuno rekonstruisali, skoro opremili amfiteatar, a uskoro ćemo i biblioteku. Iza nas su godine ulaganja u obrazovanje, uz pomoć države uspeli smo da obnovimo škole ustanove i uložili oko 370 miliona dinara. A najbolji pokazatelj ovih ulaganja jesu uspešni đaci. Čestitam Tanji na postignutim rezultatima i siguran sam da će biti još bolja, a da je ovo samo njen dobar početak.  Pored toga, veoma je važno da podržavamo naše mlade i da im omogućimo što bolje uslove. U našoj opštini uskoro počinju radovi i na adaptaciji Omladinskog kluba“, rekao je Janković.

Foto: Opština Mionica

Tanja je upisala  Ekonomski fakultet u Novom Sadu kao druga na rang listi, a uspešno se bavi i karateom.

„Zahvaljujem se opštini Mionica i predsedniku na nagradi i uvažavanju. Iz srednje škole poneću samo lepe uspomene. Važno  je znati da neko prepoznaje trud i zalaganje“, rekla je Tanja.

Uz podršku Ministarstva turizma i omladine, opština Mionica opremiće Klub za mlade, a zajedničkim sredstvima obezbeđeno je 2,7 miliona dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *