sreda, 24. jula 2024.

Nagrađeni najbolji studenti VIPOS-a

Objavljeno: 7. novembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Tradicionalno, Visoka poslovna škola strukovnih studija Dan škole obeležava dodelom diploma za studente osnovnih studija koji su svoje školovanje završili u prethodnoj školskoj godini, a u 40 godina dugoj istoriji jedine državne visokoobrazovne institucije u regionu, prvi put je dodeljena i diploma master studija.

Na svečanosti u amfiteatru škole, priznanje su dobili najbolji studenti I godine osnovnih studija Jelena Pantović sa studijskog programa Poslovna informatika i prosečnom ocenom 9,38, i Desanka Pantelić sa studijskog programa Poslovna ekonomija i  prosečnom ocenom 9,63, koja je ujedno i najbolji student I godine.

Najbolji studenti na II  godini osnovnih studija su Vladimir Balšić sa studijskog programa Poslovna informatika i prosečnom ocenom 8,83 i Marijana Kovačević sa studijskog programa Poslovna ekonomija i prosečnom ocenom 9,53, koja je i najbolji student II  godine.

Što se tiče diplomaca osnovnih studija, najbolji student na studijskom programu Poslovna informatika je Nemanja Vasiljević sa prosečnom ocenom 8,22, dok je najbolji student na studijskom programu Poslovna ekonomija, ujedno i student generacije 2016/17. godine, Jelena Tomić sa prosečnom ocenom 9,78.

Na I  godini master studija, koje predstavljaju drugi stepen visokog obrazovanja,  najbolja studentkinja je Milica Simić sa prosečnom ocenom 9,20, dok je prvu diplomu za završene dvogodišnje master strukovne studije, u četiri decenije dugoj istoriji VIPOS-a, dobio Goran Gavrilović koji je svoj master rad odbranio u utorak 5. novembra 2019.

Uz diplomu i knjigu, Gavrilović je nagrađen novčanim iznosom od 15.000 dinara, najbolji studenti po godinama studija nagrađeni su novčanim iznosom od 10.000 dinara i knjigom, a ostali vrednim knjigama.

Jubilarni 40-ti rođendan, VIPOS obeležava danas programom koji počinje u 13 sati u prostorijama škole, kada će biti otvorena izloožba „Oglašavanje u staroj valjevskoj štampi“ i izložba hobija njihovih studenata. U 14 časova u hotelu „Grand“ je svečana akademija pod nazivom „Od Više ekonomske škole do Akademije strukovnih studija“.

 

 

2 komentara na “Nagrađeni najbolji studenti VIPOS-a

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *