ponedeljak, 27. maja 2024.

„Najvažnije je da nikad ne odustanete“

Objavljeno: 11. avgusta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- „Uz dosta muke i trude može se mnogo toga postići, a najvažnije je nikad ne odustati“, rekao je maturant Valjevske gimnazije David Koprivica, koji je osvojio bronzanu medalju na Hemijskoj olimpijadi u Vijetnamu. Ovim rezultatom na takmičenju u Vijetnamu David Koprivica je ponovio uspeh ostvaren na prošlogodišnjoj Međunarodnoj hemijskoj olimpijadi koja je održana u Moskvi.  Za Davida Koprivicu je prijem organizovao gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić. Ovaj mladi Valjevac je rekao da se do uspeha ne dolazi lako, ali navodi da je uspeh moguć uz veliki trud.

Gradonačelnik Valjeva kaže da je bronza koju je David Koprivica osvojio u Vijetnamu, gde je predstavljao Valjevsku gimnaziju, Valjevo i Srbiju, konačno jedna dobra vest nakon katastrofalnih majskih poplava.

Terzić je u ime grada Davidu Koprivici uručio novčanu nagradu od 60.000 dinara, a njegovom profesoru Momiru Stanojeviću 30.000 dinara. Čestitke povodom osvajanja bronzane medalje David Koprivica je dobio i od ministra prosvete i nauke Srđana Verbića, kao i od ministra omladine i sporta Vanje Udovičića.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *