utorak, 21. maja 2024.

Napadnuti komunalni policajci

Objavljeno: 16. oktobra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Komunalni policajci Rade Đurđević i Darko Đukić napadnuti su dok su obavljali svoju dužnost, saznaje Patak. Njih je napao vlasnik jednog kafića u blizini Ekonomske škole u Valjevu. Komunalni policajci su zadobili povrede glave i šake, a posle ukazane pomoći u urgentnom centru valjevske bolnice, pušteni su na kućno lečenje. Incident se dogodio u u kafiću „Blue time“ u Daničićevoj ulic 24, prilikom redovne kontrole ugostiteljskog objekta. Kako je saznajemo, vlasnik lokala Ljubiša Živanović usprotivio se kontroli komunalnih policajaca i prvo ušao u verbalni, a potom i u fizički sukob sa policajcima.

„ Vlasnik lokala je tvrdio da komunalni policajci nemaju pravo da kontrolišu njegov objekat, a potom je od radnika zatražio bejzbol palicu. Posle verbalnih pretnji, napao je komunalne policajce, koji su mu pružili otvor i uspeli da ga na kraju savladaju. Komunalnim policajcima su konstatovane lake povrede i njih dvojica su na bolovanju“, kaže za Patak načelnik Komunalne policije Siniša Đurić.

U Komunalnoj policiji kažu da se svake godine dogodi po jedan-dva napada na komunalne policajce. Poslednji napad koji je uzburkao javnost bio je u martu prošle godine, kada je narodni poslanik Slobodan Gvozdenović napao komunalne policajce Rada Đurđevića i Darka Đukića prilikom redovne kontrole noćnog kluba „Prezident“. Taj napad još uvek nije dobio sudski epilog.

6 komentara na “Napadnuti komunalni policajci

 1. Manite se toga da je Boba nekoga napao,smarate sa tim…A vidim ovi se nesto smeskaju na slici,da nije neko foliranje sa ovom zavijenom rukom???

  0

  0
 2. gospoda koja maltretiraju decu po parkovima, provociraju uz nepotrebnu primenu sile, a onda kad neko hoce da (cenzurisano) aj da se tuzimo… ( cenzurisano)

  0

  0
 3. prijavis anonimno komunalnoj policiji u valjevu osobu koja gaji ovce u gradskoj zoni , a ta osoba do je do pre par godina bila nacelnik u jednoj valjevskoj ustanovi, i nije nikada imala registrovano poljoprivredno domacinstvo ..itd da bi mogla da gaji stoku u gradu….a ispred objekta gde gaji ovce ima kamaru izmeta od 2 metra visine, duzine 6,7 metara..i meni kazu komunalci izacemo na lice mesta..naravno i dan danas nisu izasli na lice mesta..jer ja se nalazim na desetinu metara od njega, on i dalje gaji ovce , i dalje ovciji izmet gomila na tu kamaru………pa za koga onda vaze zakoni???????

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *