utorak, 28. maja 2024.

Naprednjaci proglasili pobedu u Mionici

Objavljeno: 28. decembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Na lokalnim izborima u Mionici ubedljivo je pobedila Srpska napredna stranka sa osvojenih više od 60 odsto glasova građana, izjavio je večeras funkcioner SNS Vladimir Djukanović. On je novinarima ispred sedišta stranke u Mionici rekao da po preliminarnim rezultatima, sa 24 od 38 glasačkih mesta, naprednjaci imaju osvojenih 61 odsto glasova birača i već sada mogu da proglase ubedljivu pobedu.

U Mionici glasanje na vanrednim lokalnim izborima večeras je završeno u 20 sati, izjavio je Tanjugu predsednik Opštinske izborne komisije Miloje Stanković. On je rekao da još nije poznat procenat birača izašlih na glasanje, dodavši da je po podacima od 18 sati, njih 62,59 odsto bilo na biralištima.Stanković je rekao Tanjugu i da je izborni proces na glasačkim mestima protekao bez ikakvih problema. „Incidenti koji su se dešavali su bili van biračkih mesta i za njih izborna komisija nije nadležna“, rekao je Stanković.

U centru Mionice, ispred zgrade u kojoj su smeštene prostorije stranaka prisutno je tridesetak policajaca koji preventivno dežuraju kako ne bi došlo do novih incidenata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *