nedelja, 26. maja 2024.

Nastavljeno asfaltiranje puteva u mioničkim selima

Objavljeno: 19. oktobra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Nakon nedeljnih lokalnih izbora u Mionici, u kojima je ubedljivo pobedila Srpska napredna stranka, nastavljeno je asfaltiranje puteva i unapređivanje vodosnabdevanja u mioničkim selima.

U Struganiku, rodnom mestu vojvode Živojina Mišića, ispituje se  novo vodoizvorište koje će obezbediti stabilno snabdevanje vodom stanovnika u tri sela, Struganiku, Planinici i Berkovcu. A stanovnici sela Dučić dobili su 600 metara novog asfalta.

Asfaltiranje u Dučiću i lokaciju za vodoizvoršte u Struganiku obišao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

„Od početka godine u opštini Mionica asfaltirano je više od 50 kilometara puteva. Ali, moramo da radimo još. Nastavljamo politiku razvoja naše Mionice. Izbori su bili potvrda poverenja naših građana, i mi to moramo opravdati. Opravdaćemo isključivo radom i uloženim trudom u bolji životni standard svih Mioničana. Rezultat, od 71,44 odsto koje je osvojila Srpska napredna stranka daje nam snagu i volju da radimo još više, jer su građani podržali naše zalaganje i naš trud da Mionicu učinimo što boljim mestom za život. Podržali su nove asfaltirane puteve, bolje vodosnabdevanje i više radnih mesta. To nam je imperativ“, rekao je Janković.

Nedavno su započeti radovi  na kanalizaciji u Mionici čija vrednost iznosi 1,2 milijardi dinara. Gradi se i linijski park uz reku Ribnicu, kao i rehabilitacija trotorara u varoši Mionica. Za linijski park i trotoare izdvojeno je više od 30 miliona dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *