četvrtak, 18. aprila 2024.

Nastradao taksista

Objavljeno: 7. aprila 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Taksi (arhiva)
Taksi (arhiva)

VALJEVO- Taksista valjevskog „Gradskog taksija“  Zoran N. (43) nastradao je u mestu Carić, kada je na njega naleteo za sada neidentifikovani vozač, saznaje portal Patak online. Nesreća se dogodila noćas, kada je vozač taksija, koji se za Valjevo vraćao nakon što je do Carića odvezao jednu devojku, na jednom delu puta zaustavio svoje vozilo, najverovatnije, da bi obavio fiziološke potrebe. Kako nezvanično saznajemo, na njega je, najverovatnije, dok je izlazio iz kola naleteo nepoznati vozač i zadao mu smrtonosne povrede.

Vozač je nakon toga pobegao sa lica mesta, a policija intenzivno traga za njim. Na vratima vozača taksi vozila su primetna oštećenja, a povrede koje je zadobio upućuju na to da ga je, najverovatnije, nepoznati vozač „pokupio“ u trenutku kada je otvorio vrata i izašao iz taksi vozila. Beživotno telo taksiste je pronađeno u obližnjem kanalu, a istraga o ovoj nesreći je u toku.

2 komentara na “Nastradao taksista

 1. Zašto se na putu ka Bukovici vozi brzinama predviđenim za autoput? Šta radi Valjevska policija? Zašto ne kontroliše saobraćaj? Zašto je rupa do rupe na putu? Ko je odgovoran?

  9

  2
  1. Rupa do rupe i opet se vozi kao da su na autoputu, sreca te ima rupa inace brzina bi bila kao na autobahnu!

   5

   1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *