utorak, 5. marta 2024.

Nema dogovora oko sednice Skupštine grada

Objavljeno: 12. februara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Predsednik Skupštine grada Mihailo Jokić kaže da još uvek nije postignut dogovor o održavanju sednice Skupštine grada. „Krajnji rok za održavanje sednice je 20. mart, tako da još uvek ima dovoljno vremena za održavanje sednice“, rekao je za „Patak“ predsednik lokalnog parlamenta. On kaže da dve vodeće partije SNS i SPS još uvek nisu postigle dogovor o datumu kada će biti održana sednica Skupštine grada. „ Moguće je da će druge parlamentarne stranke, mimo SNS, tražiti održavanje sednice, međutim, takav zahtev do mene nije stigao“, rekao je Jokić. Valjevski socijalisti prošle sedmice podneli su, zajedno sa još nekoliko odbornika drugih partija, zahtev za održavanje sednice lokalnog parlamenta, ali je taj zahtev vrlo brzo povučen, iz za sada, nepoznatih razloga. Po ranijim izjavama socijalista, oni imaju dovoljan broj odbornika za formiranje nove skupštinske većine bez SNS, a podršku bi trebalo da im daju manje partije u lokalnom parlamentu.

 

8 komentara na “Nema dogovora oko sednice Skupštine grada

 1. Sva ova igranka oko datuma sednice govori kakva je pijaca u Valjevu! Pa zar najglasniji među SPS-ovcima nije rukao kako imaju većinu, kako oni vode kolo, zar nije SPS već podelio sve funkcije koje su pripale SNS i držao na dugom štapu male partije? Šta se to događa sa SPS-om u Valjevu? Kako sad ništa što vikaše da je izvesno ne izvedoše? Ne mogu da napabirče većinu za sednicu. Koga oni više zamlaćuju!

  0

  0
 2. Drage Valjevke i Valjevci,

  Da li je potrebno još nešto da se dogodi da bismo shvatili kakva je to grupa neodgovornih ljudi i neznalica koja vlada našim gradom?
  Za protekle gotovo dve godine nisu uspeli da za Valjevo obezbede nijedan dinar ili evro republičkih para ili donacija. Nisu privukli nijednog investitora.

  Sada bi Boba Gvozdenović i Đorđe Milićević da se uvale u neku republičku vlast. Šta ste uradili za Valjevo, gospodo?

  0

  0
 3. SPS povukli inicijativu za zakazivanje skupštine? Šta se s tom strankom događa? Ili ih je opet ko i prošli put zauzdao u Beogradu tata- bata jokić? Sad će svi ovi sadašnji sedeti gde sede dok se ne završe izbori,,,Kome ne odgovara? Pa malim strankama koje se uzdaše u SPS „čvrsto obećanje“ da svi oni zajedno „sruše SNS“?! Da, ali za malo. SPS je ponovo ušao u trgovinu, Male je izradila bez da se osvrnula. Za nauk LDP,NS,Pokretu za Valjevo, Pobedi kako SPS odbaci očas posla.

  0

  0
  1. Sad sam gledala onog Jokuća na vtv i stvarno mi se smučio! Možda je preko bate sredio da se prolongira sednica skupštine i da odsedi još malo u svojoj fotelji ali dr Jokić mora da zna da ga neće počistiti SPS jer on je sad 100% njihov čovek. Pa oni su presrećni kakav je destruktivac ovaj dr Jokić! Razara SNS crnje nego bilo koji socijalista! Članstvo ne sme da bude uspavano i mora pod hitno da oduva ovu propast iz svojih redova.

   0

   0
   1. Slažem se s vama. Mihajlo Jokić odavno iznutra cepa SNS. Mnogim naprednjacima se zamerio i zato nema šanse da tu opstane još dugo, Ponaša se kao najgori neprijatelj stranke. Nema taj obraza nimalo.

    0

    0
    1. Ma jok – kako cepanja. On je to odavno uradio, još 2010. godine. A što se tiče čekanja grupacije stranaka oko SPS – dogovaraju šta da urade jer je dr Mika predložio da on ostane gde je i da mu sačuvaju još jedno ili dva mesta a sve ostalo da roknu u počep. I direktore JP, i ljude SNS u izvršnoj vlasti i tako to. Tako da bi nova koalicija u Valjevu tada brojala oko 30 odbornika sa njim i onim geometrom. Sinoć su nanovo vjećali i oko toga i dr Gvozdenović složio sa Mikom da staru ekipu iz SNS treba razbucati.

     0

     0
     1. Осим што се бавиш тиме шта су људи из СНС „ВИЈЕЋАЛИ“ онда мораш Тетка из Ивањице да знаш и шта су твоји из СПС ВИЈЕЋАЛИ! Или те само и једино занима ВИЈЕЋАЊЕ оних других али не и оних твојих црвених? Хајде Тетка напиши нам каквом се трговином сад баве твој Поћута и Милићевић.

      0

      0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *