subota, 13. jula 2024.

Nemačka kompanija traži radnike za proizvodni pogon

Objavljeno: 11. septembra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Nemačka kompanija „Auto-Kabel“, koja se bavi proizvodnjom elektro provodnika za potrebe auto industrije i širom sveta zapoljava oko 8.000 radnika, planira da otvari proizvodnog pogona u Mionici. Zbog toga, ta kompanija, u saradnji sa lokalnom samoupravom organizuje, u četvrtak od 8 do 17 časova organizuje „Dan karijere“, u sali Skupštine opštine Mionica.

„Pozivaju se sva nezaposlena i zaposlena lica, bez obzira na starosnu dob, pol i stepen obrazovanja, koja su zainteresovana za rad u ovoj renomiranoj kompaniji da dođu na kratak informativni razgovor sa potencijalnim poslodavcem. Poželjno je da ponesu CV“, navodi se u saopštenju za javnost mioničke opštine.

Renomirana kompanija “Auto-Kabel” osnovana je davne 1930. godine i danas zapošljava oko 8.000 radnika. Pored pogona širom Nemačke posluju i u: Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku, Češkoj, Švajcarskoj, Francuskoj, Švedskoj, Kini, Japan. “Auto-Kabel” sarađuje sa najvećim proizvođačima u auto industriji kao što su BMW, Ford, Tojota, Folksvagen, Jaguar, Reno, Pežo.

Jedan komentar na “Nemačka kompanija traži radnike za proizvodni pogon

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *