nedelja, 21. aprila 2024.

Ni traga ni glasa od nestalog fudbalera

Objavljeno: 10. februara 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

LJIG – Od fudbalera Bojana Lomića (33) iz sela Poljanice kod Ljiga od ponedeljka popodne nema tri traga ni glasa! Njegov „jugo“, u kome je bilo oproštajno pismo, pronađen je u utorak blizu jezera Garaši kod Aranđelovca, međutim, policija i njegova rodbina, iako su prečešljali čitavu okolinu garaškoj jezera i obližnje šume i vrzine, nisu pronašli Bojana.

„On je u ponedeljak od 13 časova otišao od kuće na trening u fudbalski klub u okolini Lazarevca. Ja sam mu oko 15 časova poslao sms poruku, međutim, nije mi odgovorio. Nisam se uzrujavao, jer je imao običaj da na poruke odgovara posle nekoliko sati. Majka me je pozvala uveče i požalila se da je brat nedostupan, a imao je običaj da posle treninga nazove majku i kaže joj šta da mu spremi za večeru. Ja sam je smirio i rekao da se verovatno zadržao u gradu. Međutim, u utorak u 6 časova majka me je pozvala i rekla da Bojan uopšte nije došao kući. Tad sam znao da nešto nije u redu“,  ispričao je za portal Patak online brat nestalog mladića Dejan Lomić, koji živi u Aranđelovcu.

On je odmah nakon poziva majke seo u auto i krenuo seoskim putem ka Poljanicama. Pored glavnog puta, u blizini jezera Garaši, pronašao je parkiranog „juga“, koji je vozio Bojan.

„U  ’jugu’ je bila oproštajna poruka namenjena majci, u kojoj je pisalo „Majko, oprosti, nisam mogao da izdržim, bolest je bila jača“. Na sedištu je bio kaiš i puna flaša konjaka. O svemu sam odmah obavesto policiju, međutim, još uvek nema pomaka. Ne znam o kakvoj bolesti je pisao, jer nije imao zdravstvenih problema“,  priča Bojanov brat.

Policija u Aranđelovcu je „prečešljala“ čitav teren oko jezera Garaši, međutim telo fudbalera nije pronađeno. „U potragu su bili uključeni i lovci koji poznaju ovaj teren. Policija je pregledala čitavu okolinu, moji drugo su pomogli u pretrazi terena, bilo je nas oko 50, međutim, nismo ga pronašli. Više ne znam gde da ga tražimo, sada nam je preostalo samo da sedimo i čekamo“, kaže brat nestalog fudbalera.

Bojan je do skoro bio fudbaler ljiškog Spartaka i u celom Ljigu za ovog mladića žitelji, kao i njegovi drugovi, imaju samo reči hvale. Pojedini Ljižani, ipak, kažu, da je moguće da je Bojan zapao u kockarske dugove, je su ga često viđali u kladionici, ali tu informaciju nije niko sa sigurnošću mogao da potvrdi.

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *