ponedeljak, 27. maja 2024.

Normalizacija radnog vremena Doma zdravlja

Objavljeno: 13. maja 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Dom zdravlja Valjevo vratio se na uobičajeno radno vreme od 7 do 21 sat, uz poštovanje svih preporučenih mera predostrožnosti i merenje temperature na ulazu. Zbog rekonstrukcije zgrade i dalje će se koristiti manji ulaz sa desne strane, u blizini Hitne pomoći.

KOVID ambulanta u Novom naselju ubuduće će raditi svaki dan od 9 do 17 sati, posle toga pacijenti sa simtompima koji ukazuju na infekciju korona virusom mogu otići u KOVID ambulantu Opšte bolnice Valjevo.

Ponovo je otvorena ambulanta u Domu penzionera, sa punim radnim vremenom od 7 do 21 sat,  a od danas počinju s radom i sektorske zdravstvene stanice i ambulante u Divcima, Brankovini, Kamenici i drugim selima, po istom rasporedu kao pre uvođenja vanrednog stanja.

U Ambulanti Peti puk i dalje će funkcionisati Dečje savetovalište, gde će se isključivo u zakazanim terminima raditi sistematski pregledi beba, njihovo redovno vakcinisanje i ultrazvuk kukova.

Stomatologija se takođe vraća na radno vreme od 7 do 21 sat. Dečje savetovalište radi sve preventivne preglede, dok stomatološke ordinacije u osnovnim i srednjim školama počinju s radom od srede prepodne, a radno vreme će biti istaknuto u školama i usaglašeno sa njihovim aktivnostima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *