ponedeljak, 24. juna 2024.

Nova humoreska Marka Lazića

Objavljeno: 19. avgusta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Kada je prošlog četvrtka Nenad Petrović na kiosku kupio novo izdanje „Napreda“ nije ni slutio kakva ga muka čeka… Čim je stigao kući Nenad je počeo da lista omiljene novine. Kao po navici krenuo je od viceva na poslednjoj strani. Već pri čitanju prvog vica o Ivici i učiteljici Nenad je počeo da se smeje i smeje i smeje i smeje i tako već skoro sedam dana. Brojni valjevski psiholozi i psihijatri su pokušali da mu pomognu u toku prošle nedelje ali niko nije uspeo. Nenadovo smejanje počelo je negativno da utiče na njegov život- komšije ga, uglavnom, izbegavaju, a prethodnih nekoliko dana nije ni izlazio iz zgrade u Kolubari 2, u kojoj živi.

Porodica se trudi da mu pomogne koliko može, ali su i njihovi živci polako popuštaju. „Verujte mi, on se smeje i dok spava. Lakše mi je bilo dok je hrkao, na to sam se sa godinama navikla, ali, veliko je pitanje da li ću ovo izdržati!“, požalila nam se Nendova supruga Katarina. Da li će se i kako Nenad izlečiti pokazaće vreme. Sledeće nedelje u Valjevo dolazi specijalni tim psihijatara iz Rusije čiji je cilj da Nenadu 24 sata puštaju isečke iz emisije „Audicija“. „Ako mu to ne skine osmeh sa lica ništa neće!“, poručuju iz daleke Rusije.

 

O AUTORU

Marko Lazić je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 7.000 pratilaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *