utorak, 23. aprila 2024.

Nova Srbija ostaje u koaliciji sa SNS

Objavljeno: 7. marta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nova Srbija ostaje u koaliciji sa SNS, izjavio je poverenik te stranke Radovan Vlajković. U NS kažu da su bivši funkcioneri i odbornici te stranke u Skupštine grada “sami sebe isključili iz NS samim tim što su podržali smenu kadrova iz SNS”  i napravili novu većinu sa partijama okupljenim oko SPS. Poverenik raspuštenog odbora NS Radovan Vlajković ponovio je da su odbornici NS, suprotno interesima stranke, glasali na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta, zbog čega je i raspušten Odbor koji je vodio Marko Živanović.

Dugogodišnji član NS Aleksandar Davidović priznao je da je nezadovoljan učinkom doskorašnje vlasti koju su predvodili SNS i SPS, a u kojoj je bila i NS, ali napominje da su sada prioritet republički izbori. U NS kažu da je neznatan broj članova njihove partije prešao u novoosnovano Udruženje građana “Novosrbijanci” koje predvodi bivši predsednik stranke Marko Živanović.

2 komentara na “Nova Srbija ostaje u koaliciji sa SNS

  1. e davidovicu prodana duso,opet bi da budes predsednik kombi stranke,bez marka struje ti si samo neko i nista.

    0

    0
  2. E zemljo šta si dočekala da marko Živanović odlučuje o Valjevu, pa nek izađe imenom i prezimenom na izbore i vidi koliko bi dobio glasova, ni ukućani ga nebi svi glasali, a poslat u penziju pre 25 godina kao invalid ………….. i on odlučuje o Valjevu, e zato smo u samom dnu i još će nam gore biti…

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *