sreda, 17. aprila 2024.

Nove stolice na stadionu na Pećini

Objavljeno: 3. novembra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U sklopu radova na obnavljanju i unapređenju celog kompleksa parka na Pećini, grad Valjevo ove godine sa milion dinara finansira postavljanje novih stolica na stadionu „Park Pećina“. Nabavljeno je 900 stolica u bojama zastave Srbije i u toku je njihovo postavljanje na tribine stadiona, saopšteno je iz Gradske uprave.

Ovaj stadion je prošle godine proslavio 100 godina postojanja, a njime sada gazduje Ustanova za fizičku kulturu „Valis“. Posle godina slabog održavanja, a naročito posle poplava 2014. godine, kada je stadion bio oštećen, usledile su godine sanacije ovog važnog sportskog objekta za Valjevo.

Ceo kompleks parka Pećina polako dobija lepši i uređeniji izgled. Ove godine je urađena nova trim staza, završava se izgradnja košarkaškog terena, a ono što je najvažnije, otpočelo se sa stručnom obnovovom, lečenjem i sađenjem drveća na Pećini.

„Velikim zalaganjem rukovodstva grada Valjeva, pluća Valjeva kako još nazivaju ovaj park, ponovo će zasijati prepoznatljivim sjajem, koji pamte generacije Valjevaca, ljubitelja prirode, šetnje i sporta“, navodi se u saopštenju za javnost Gradske uprave.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *