subota, 20. aprila 2024.

Novi košarkaški teren u centru Mionice

Objavljeno: 8. marta 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Mionica dobija savremeni košarkaški teren vredan dva miliona dinara. Investicija se realizuje u saradnji s Dunav osiguranjem. Radovi na rekonstrukciji počeće na proleće, po okončanju procesa javne nabavke.

Postojeći teren biće obnovljen i zaštićen epoksidnom podlogom, biće postavljeni zglobni koševi, nove table, a u planu je i osvežavanje tribina. Teren će koristiti pionirski košarkaški klub, ali i svi građani Mionice.

„Mionica se kao grad otvorenog srca raduje što ćemo dobiti novu tačku povezivanja. Novi prostor za druženje i promociju sportskog duha, požrtvovanosti i fer-pleja. Nakon rekonstrukcije košarkaškog terena, uz nedavno završenu teretanu na otvorenom, i tribinom za gledaoce, centar Mionice prerašće u sportsku arenu pod vedrim nebom. Očekujemo da će uređeni sportski tereni postati glavna tačka okupljanja svih Mioničana. Polazeći od činjenice da je sport važna tačka povezivanja mi smo se obratili Dunav osiguranju, i hvala im što su prepoznali važnost ovog projekta“, rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *