utorak, 25. juna 2024.

Novi načelnik Gradske uprave

Objavljeno: 24. juna 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Aleksandar Vujić Subotić je novi načelnik Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove. On se jedini javio na konkurs koji je raspisala gradska vlast. Vujić Subotić je jedno vreme bio šef kabineta gradonačelnika, a potom se zaposlio u Gradsku direkciju. Ovaj diplomirani pravnik je kadar SPS, a posao vršioca dužnosti načelnika Gradske uprave do njegovog izbora je obavljala Dragana Đenić.

2 komentara na “Novi načelnik Gradske uprave

 1. Zaista mi je žao što ne mogu da ostavim pozitivan komentar.
  Ovaj mladi čovek, ali iskusni karijerista bez stida jSPS kuhinje, prošao je čuvenu školu igre u rukavicama, pojedinaca koji večno trajui,
  Čuvene načelnie, bez da je ikada neka od njih partijski pripadna, a jedna od njih sa sedmog sprata, polako ali sigurno krče put ovakvim kadrovima.
  Molim novinara da objavi koju školu je završilo čedo g’dje Bojičić. Svakako bi gradjani ovog grada trebalo da imaju potpunije informacije. Takodje je bitno koliko dugo i na kojim poslovima konkretno je radio mladi iskusni, nadasve politički potkovani kadar SPS družine.

  0

  0
  1. Poštovani, čedo sedmog sprata završilo je Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu nakon čega je završilo i postdiplomske akademske master studije na međunarodnopravnom modulu na čijem čelu je Milenko Kreća, inače za neinformisane u to vreme član Međunarodnog suda pravde u Hagu. Što se tiče radne biografije, detaljno je predstavljena u okviru izveštaja medija kao i materijala sa sednice Gradskog veća. Veliki pozdrav!

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *