utorak, 28. maja 2024.

Novi sadržaji u Novoj Banji u Vrujcima

Objavljeno: 11. juna 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

BANJA VRUJCI- Banjsko-rekreativni kompleks „Nova Banja Vrujci“ proširio je svoju turističku ponudu sa 22 apartmana i  novim restoranom. Restoran broji 220 mesta, a posetiocima je na raspolaganju i jedan od najmodernijih akva parkova u Srbiji, sa šest različitih tobogana.

Predsednik opštine Mionica Boban Janković obišao je banjsko –rekreativni kompleks u Vrujcima i poručio da je zadovoljan što ima ljudi koji su puni elana, entuzijazma i inovativnosti, koji su voljni da unapređuju svoje poslovanje i samim tim razvijaju turističku ponudu mioničke opštine.

„U Banji Vrujci uskoro počinje gradnja igrališta za decu. Radove u celosti finansira opština Mionica. To je važan projekat za unapređenje turističke ponude, ali za unapređenje detinjstva mališana iz Vrujaca, i svih sela u Mionici koja leti dolaze da uživaju u lepotama i čarima Banje Vrujci. Verujem da će do kraja juna i biti završeno. Mionički biser, Banja Vrujci dobija novi i moderniji izgled, a u našoj opštini se svakodnevno realizuju postavljeni ciljevi koji doprinose boljem životnom standardu svih naših građana. Takođe za sve učenike osnovnih škola opština odobrava besplatan ulazak na bazen SRC ’Mionica+ – rekao je Janković.

Turiste u banjsko-rekreativnom kompleksu „Nova Banja Vrujci“, koji se zahvata  površinu od pet hektara, očekuju novi smeštaj, restoran,  akva park, sedam bazena za različite uzraste i još mnogo toga.

Na kompleksu se može naći lekovita termalna voda od 31ºCkao i lekovito blato koje se primenjuje još iz 1931. godine i pokazalo se kao delotvorno u lečenju reumatoloških bolesti, kožnih oboljenja, proširenih vena i dr.

Jedan komentar na “Novi sadržaji u Novoj Banji u Vrujcima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *