nedelja, 26. maja 2024.

Novi Uslužni centar za žitelje mioničkog kraja

Objavljeno: 16. marta 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Žiteljima mioničke opštine od danas je na raspolaganju biti Uslužni centar, koji će im značajno olakšati da na jednom mesto završe mnoge administrativne poslove. Čelnici Mionice kažu da je glavni cilj da lokalna administracija bude podjednako dostupna svima. Novi Uslužni centar je moderno opremljen, a u njemu će građanima biti dostupna pisarnica, matičar, poreska uprava, usluge vezane za urbanizam, kao i šalter pošte, gde će moći da plate sve potrebne takse. Pored toga, servis građana će svakoga dana pružati besplatnu pravnu pomoć za zainteresovane, tako što će u Uslužnom centru meštanima tog kraja biti dostupan po jedan radnik pravne službe mioničke opštine.

„Opština Mionica je krenula u novi, moderan način poslovanja koji stoji na usluzi svojim građanima kroz stvaranje specifične organizacione celine koja objedinjuje sve opštinske servise namenjene stanovništvu. U Uslužnom centru građani mogu dobiti sve potrebne informacije, dati svoje sugestije, predloge i komentare na rad. Osnovni cilj je da opština i njeni radnici budu dostupni i na raspolaganju svima“, kaže predsednik mioničke opštine Boban Janković.

Svečanom otvaranju Uslužnog centra je prisustvovao državni sekretar Ministarstva državne uprave i lokalne samouorave dr Ivan Bošnjak.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *