ponedeljak, 22. jula 2024.

Novogodišnji paketići za 409 mioničkih đaka

Objavljeno: 29. decembra 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Podela paketića u Rajkoviću, foto: Opština Mionica
Podela paketića u Rajkoviću, foto: Opština Mionica

MIONICA- Predsednik opštine Mionica Boban Janković posetio je učenike u Osnovnoj školi „Milan Rakić“ u Mionici i „Vojvoda Živojin Mišić“ u Rajkoviću gde je uručio novogodišnje paketiće osnovcima od prvog do četvrtog razreda.

Opština Mionica je i ove godine obezbedila paketiće za 409 mioničkih učenika u dve matične škole u Mionici i Rajkoviću i svim izdvojenim odeljenjima u Donjoj Toplici, Dučiću, Popadiću, Struganiku,Tabanoviću, Gornjoj Toplici, Brežđu, Osečenici, Bukovcu, Krčmaru, Ključu, Đurđevcu, Planinici i Toliću.

Podela paketića u Mionici, foto: Opština Mionica

„Radujemo se što možemo usrećiti našu decu koja nam daju motivaciju i volju da radimo još više i bolje. Danas smo se družili i jedni sa drugima podelili prelepe praznične trenutke i želje. I naredne godine, kao i do sada, daćemo sve od sebe da obezbedimo što bolje uslove za razvoj svakog deteta u našoj opštini“ rekao je Janković i učenicima, nastavnicima i svim zaposlenima poželeo mnogo sreće i uspeha u predstojećoj godini.

Pored obnovljenih škola, besplatnih knjiga za prvake, besplatnog prevoza, sva mionička deca preko Centra za obrazovanje i razvoj imaju mogućnost besplatnog pohađanja časova jezika, glume, gimnastike, folklora i dr.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *