sreda, 24. aprila 2024.

Novogodišnji program na Divčibarama

Objavljeno: 31. decembra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Divčibare, foto. Patak online
Divčibare, foto. Patak online

VALJEVO – Drugu godinu za redom, umesto javnog dočeka u gradu, Valjevo javni doček Nove godine organizuje na Divčibarama, a večeras će posetioce vodeće turističke destinacije u našem kraju u Novu 2019. godinu uvesti Bojan Marović svojim koncertom.

To, inače, nije jedini novogodišnji program danas na Divčibarama. Naime, sudeći po podacima o javnoj nabavci za organizaciju novogodišnjeg programa koju je obavio Centar za kulturu, dešavanja na Divčibarama počinju u već u popodnevnim satima, jer je od 16 do 16.30 sati predviđen program za najmlađe – “Deda mrazova Novogodišnja čarolija”, interaktivna bajka koja obuhvata i dodatni program slikanja, igranja i druženja Deda Mraza i učesnika predstave sa decom. Program dalje obuhvata i nastup di džeja, koji će trajati od 21 do 22.30 časa na sportskim terenima Divčibare, nakon čega će početi i najavljeni concert Bojana Marovića. Konačno, kako se navodi u tenderskoj dokumentaciji Centra za kulturu, od ponoći do jednog časa prvog dana Nove godine, nastupiće i trubači.

Po navedenim iznosima, organizacija dočeka Nove godine na Divčibarama košta ukupno 1.342.000 dinara i to: 392 000 za iznajmljivanje opreme za izvodjenje muzičkog programa, koncert Bojana Marovića 800.000 dinara i pomenuti novogodišnji program 150.000 dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *