sreda, 19. juna 2024.

NS: Politička podobnost direktora

Objavljeno: 4. decembra 2013.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Da je u izbor direktora šest javnih preduzeća  politika „umešala“ prste, pored te tvrdnje opozicionih partija, za to je stigla potvrda i iz Nove Srbije, koja čini vladajuću većinu u Valjevu. Potpredsednik NS Marko Živanović na konferenciji za novinare je rekao da je opšte poznato da je za izbor direktora u javnim preduzećima bila potrebna politička podobnost. „ Svi znamo da su to politička postavljenja i da je osnova cele priče oko imenovanja direktora u javnim preduzećima, na prvom mestu,  politčka podobnost, a za tim ide sve drugo“, rekao je Živanović. On je ponovi da NS, koja je na lokalnim izborima bila na izbornoj listi SNS i dalje ima problem sa poverenikom te stranke Milanom Markovićem, koji, po rečima Živanovića, odbija da ispuni deo koalicionog sporazuma koji je odnosi na raspodelu funkcija koje pripadaju Novoj Srbiji.

12 komentara na “NS: Politička podobnost direktora

  1. Bilo kako bilo Mita je najjaci i sve ce vise biti popularni medju ljudima. Oseca se na svakom cosku da je vcratio poverenje gradjana u sns u Valjevu.

   0

   0
 1. Najbolje Marka Struju da postavimo na sva mesta, on je prepodoban 😀 Mnogo su smesni, meni vise ljudi dodje na slavu nego sto Nova Srbija ima clanova u Valjevu.

  0

  0
 2. Imaju problem sa Mitom, jer nece da pusti da ga kontrolisu kao sto su neke. Samo napred Mito, ne daj se, srbendo!!!

  0

  0
 3. Nova Srbija u Valjevu ima problem sa samom sobom, to je i gradjanima i ozbiljnim politickim partijama poput SNS jasno.

  0

  0
 4. sve je to laz i to velika,i bas je se nasao neko ko je kompetentan da komentarise markovica,,,e da su svi kao markovic valjevo bi procvetalo

  0

  0
 5. Doktor da bude kompetentan, onda sam ja kompetentna da budem frizer, i da i ja sisam.Niti je Mita kompetentan ni Marko, zato smo ovde.

  0

  0
  1. @Dana – Hajde Dano blago meni, makaze u ruke pa kreni u frizeraj! Možda ti je to oduvek bila želja, možda si za to baš ti najkompetentnija!

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *