subota, 13. jula 2024.

NS: Živanović nelegitiman

Objavljeno: 11. juna 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Poverenik Nove Srbije u Valjevu Radovan Vlajković tvrdi da član Gradskog veća Marko Živanović, doskorašnji funkcioner te stranke, nezakonito obavlja posao člana Gradskog veća, tako da su, po oceni Nove Srbije, sve odluke koje su donete od početka maja, kada je Živanović napustio Novu Srbiju, pa do sada, nezakonite. Vlajković objašnjava da je problem to što su odbornici Marka Živanovića izabrali za člana Gradskog veća na predlog  Nove Srbije, dodajući da je Živanović još u martu isključen iz te partije.

S obzirom na to da je Marka Živanovića izabrala Skupština grada, kako je i predviđeno Statutom, gde nije navedeno da odbornici člana Gradskog veća biraju na predlog partija ili udruženja građana, pitali smo čelnike Nove Srbije po čemu je angažman Živnovića u Gradskom veću nelegitiman, međutim konkretan odgovor nismo dobili.

Marko Živanović i još nekoliko tadašnjih funkcionera Nove Srbije su isključeni iz stranke zbog odluke da krajem februara formiraju lokalnu vlast sa socijalistima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *