četvrtak, 18. jula 2024.

Obnovljena fasada zgrade Neurologije i Pedijatrije

Objavljeno: 20. jula 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Završetkom postavljanja termoizolacione fasade na zgradu u kojoj se nalaze odeljenja Pedijatrije i Neurologije kompletno su završeni građevinski radovi na ovom objektu Opšte bolnice. Ovom prilikom podsećamo da je odeljenje Neurologije obnovljeno zahvaljujući Fondaciji “Blic”, a da je sredstva za obnovu Pedijatrije donirao Matija Nastasić. Termoizolaciona fasada na kompletnoj zgradi je donacija G.P. “Greda”.

Zoran Stanković, vlasnik G.P. “Greda”, sa zadovoljstvom je konstatovao da su u  skladu sa ugovorom o donaciji uspešno okončani građevinski radovi na postavljanju termoizolacione fasade na zgradi u kojoj su smeštena odeljenja Pedijatrije i Neurologije. Vrednost radova je oko dva miliona dinara i urađeni su za 35 dana. Principima energetske efikasnosti uz novu termoizolacionu fasadu biće omogućena ušteda energenata i do 30%. Površina same fasade je 950 kvadrata.

V.d. direktor dr Zoran Đurić zahvalio se G.P. “Greda” i gospodinu Stankoviću na donaciji kojom je završena kompletna rekonstrukcija objekta. Govoreći o planovima, dr Đurić je istakao da je sledeći prioritetni objekat za rekonstrukciju zgrada pored obnovljene i u njoj su smeštene službe Onkologije sa palijativnom negom i Centar za rehabilitaciju.

“Dobra vest je da nas je Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima stavila među prioritetne ustanove i svi objekti Opšte bolnice će biti rekonstruisani. Kolika će to biti sredstva i da li će ih biti za kompletnu rekonstrukciju to ćemo videti nakon urađenog projekta i nakon opredeljenih sredstava. To je svakako dobra vest da će zahvaljujući Ministarstvu zdravlja i Vladi Republike Srbije biti omogućena rekonstrukcija objekata”, naveo je dr Đurić, dodajući da je na nama da uradimo projekte rekonstrukcije i ovom prilikom se zahvalio gradu Valjevu koji je izdvojio sredstva za izradu projekta.

2 komentara na “Obnovljena fasada zgrade Neurologije i Pedijatrije

 1. Veliko HVALA ljudima koji su zaslužni za sve što je uradjeno u okviru bolnice da se napravi pomak kako za pacijente tako i za osoblje.Ostaje veliko pitanje za direktora bol.kada će i ima li hrabrosti da napravi novu sistematizaciju radni mesta .Hoće li se ispoštovati svaki stepen obrazovanja kako bi ljudi dobili zaslužno svoja adekvatna radna mesta….

  2

  2
  1. Svaka čast za gospodina Stankovića i njegovo GP „Greda“ jer su još jednom pokazali da su izuzetno profesionalni a u ovoj situaciji i veoma humani!

   1

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *