nedelja, 16. juna 2024.

Od danas nema rada u kafićima i salonima, ograničenje rada pekara i trgovina

Objavljeno: 19. marta 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Štab za vanredne situacije Grada Valjeva je doneo nekoliko važnih odluka koje sun a snazi od danas, a kojima se ograničava radno vreme pekara, trgovina i apoteka, dok se nalaže prekid rada svim ugostiteljskim objektima.

Odluke Štaba za vanredne situacije Grada Valjeva su sledeće:

  1. Ograničava se rad pekara za vreme trajanja vanrednog stanja na vreme od 6.00 do 16.00 časova. U okviru propisanog radnog vremena, u prodajnom objektu se može vršiti samo prodaja.
  2. Ograničava se rad apoteka i prodavnica prehrambene robe za vreme trajanja vanrednog stanja na vreme od 6.00 do 19.00 časova.
  3. Ograničava se rad svih ostalih trgovinskih objekata, za vreme trajanja vanrednog stanja, na vreme od 8.00 do 12.00 časova.
  4. Nalaže se prekid rada u svim ugostiteljskim objektima, izuzev onih koji pružaju usluge smeštaja i prenoćišta.
  5. Nalaže se prekid rada u frizerskim i kozmetičkim salonima i objektima u kojima se priređuju zabavne igre.
  6. Nalaže se prekid pijačne prodaje.
  7. Nalaže se Saobraćajnom preduzeću „Lasta“ da svakodnevne polaske u gradskom i prigradskom saobraćaju održava samo radnim danom i to po sledećem režimu vožnje:

– da se u prigradskom saobraćaju zadrže samo linije i polasci koji služe za prevoz radnika, a da se u potpunosti ukinu linije koje su bile vezane za prevoz đaka i linije koje saobraćaju sa malim brojem putnika i

– da se u gradskom saobraćaju zadrže samo polasci u jutarnjim i popodnevnim terminima koji su prilagođeni radnom vremenu poslodavaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *