subota, 20. jula 2024.

Od Lajkovca do Divaca napravio više prekršaja

Objavljeno: 24. oktobra 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: Patak online
Foto: Patak online

VALJEVO- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, zaustavili su dvadesetdevetogodišnjeg muškarca koji je počinio više prekršaja, zbog kojih mu je sudija za prekršaje izrekao kaznu 30 dana zatvora, 150.000 dinara i godinu dana zabrane upravljanja vozilom i 23 kaznena poena.

Kako je saopštio MUP Srbije, vozač je na državnom putu ka Lajkovcu, prvo pretekao četiri vozila preko pune linije, zatim je prekoračio dozvoljenu brzinu kretanja i vozio 155 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 60.

Potom je na delu puta ka Divcima pretekao na punoj liniji vozilo i vozio brzinom od 140 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje 40 kilometara na čas.

3 komentara na “Od Lajkovca do Divaca napravio više prekršaja

 1. Poštovani, informacija vam nije tačna. Tu kaznu je dobio drugi vozač istog dana, a ovaj koji je učinio navedene prekršaje je dobio 30 dana zatvora, 300.000 dinara novčane kazne, 25 kaznenih poena i godinu dana zabrane. I da, ne bi bilo loše napomenuti da su obojica odmah sprovedeni u KPZ na izdržavanje kazne. Pre pisanja teksta proverite informacije u PU Valjevo.

  49

  0
  1. On može biti kod lekara to ne znači da je lud svaki dan a da je bahat, pun osjećanja svemoći i drskosti lekar nemora da vidi jer je tu *NORMALAN* bez volana.

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *