četvrtak, 18. jula 2024.

Od sutra normalno snabdevanje vodom

Objavljeno: 12. juna 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Vodosnabdevanja Valjeva trebalo bi da bude normalizovano sutra u popodnevni satima, jer će radovi na rekonstrukciji cevovoda na izvorištu Paklje biti završeni danas, rekao je direktor valjevskog Vodovoda Đorđe Pavlović. Do tada, naizmenično će sa vodovodne mreže biti isključivani potrošači sa leve i desne strane reke Kolubare, a isključenja će, u proseku, trajati po 5-6 sati. Pojedini žitelji u visinskim zona, poput Popara i Petog puka, su bez vode 36 sati, a najgore su prošle meštani jednog dela Sedlara i dela Petog puka, koji vodu nemaju od ponedeljka. Kako je objašnjeno, razlog za to je što su nelegalno priključeni na vodovodnu mrežu, uz nestručno izvedene radove mimo ekipa „Vodovoda“.

S obzirom na to da će užičko „Jedinstvo“ tokom dana završiti celokupan posao na rekonstrukciji cevovoda sirove vode izvorišta „Paklje“ i to dva dana pre roka, direktor Vodovoda Đorđe Pavlović očekuje da će vodosnabdevanje grada biti normalizovano, najverovatnije, sutra u popodnevnim satima.

Pavlović kaže da je danas bolje situacija u odnosu na jučerašnji dana kada skoro jedna trećina Valjeva bila bez vode. „Danas je bez vode oko 7.000 potrošača, dok 90 odsto građana Valjeva ima vodu“, rekao je Pavlović. Inače, radovi na izvorištu „Paklje“ koštaju 308 hiljada evra.

3 komentara na “Od sutra normalno snabdevanje vodom

    1. Pa zaradi ih ti, kad je tako lako. Kako ljudi olako nesto napisu, da ne kazem lupe i ostanu zivi!

      0

      0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *