sreda, 24. jula 2024.

Odbornik Pavlović: Vreme je za promene

Objavljeno: 24. maja 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Đorđe Pavlović, foto: Patak online
Đorđe Pavlović, foto: Patak online

VALJEVO- Odbornik u valjevskom parlamentu Đorđe Pavlović saopštio da je besmisleno na šta je građane svela ova vlast, a još besmislenije je, kako navodi, da pristanemo na to. Saopštenje odbornika SPS-a, koji u Skupštini grada nastupa samostalno, prenosimo u celosti.

„Dok pošten čovek uči, radi i živi od svog novca, nas vodi gomila malih ljudi koji rade sa kupljenim, falsifIkovanim diplomama, koji su dobili funkciju, posao, preko stranačkih, rođačkih i zemljačkih veza. Takvi isključivo žive od vašeg novca, a koji vas još dodatno ucenjuju, ponižavaju i omalovažaju i svojim delovanjem izrvću standarde vrednosti.

Svedoci smo da „visokomoralni“ SNS jurišnici ovih dana prevazilaze sami sebe. Utrkuju se da što više oblate, popljuju lažima sve i svakoga ko ima drugačije mišljenje, a sve zarad očuvanja svojih funkcijica, položajčića, nameštenih tendera i kumovskih, rođačkih i bratskih kombinacija.

Jer bez SNS-a oni su samo pojedinci bez kičme i znanja, isprazni i banalni!

Umesto da ispunjavamo sopstvene ciljeve, unapređujemo društvo i sopstvene živote, mi odskačemo kao loptice uzmeđu posla i računa. Živimo da bi životarili, a ne istinski uživali od svog rada. Ovde je sve postalo napor.

Besmisleno je na šta su nas sveli, a još je besmislenije da pristanemo na to. Vreme je da pokažemo da je snaga u nama i da može i mora biti bolje. Za slobodno Valjevo“, navedeno je u saopštenju za javnost odbornika u Skupštini grada Valjeva Đorđa Pavlovića.

 

Jedan komentar na “Odbornik Pavlović: Vreme je za promene

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *