subota, 20. jula 2024.

Ograničen rad sa strankama u Gradskoj upravi

Objavljeno: 9. novembra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Gradska uprava Valjeva će od danas primenjivati ograničen rad sa strankama, u cilju suzbijanja virusa Кorona. Apeluje se na stranke da bez preke potrebe ne dolaze u Gradsku upravu, a sve potrebne informacije mogu dobiti na sledeće brojeve telefona ili na mejl adrese.

Stranke koje dolaze po pozivu javljaju se portiru, koji kontaktira službenika kod koga je stranka pozvana. Radno vreme šalter sale ostaje nepromenjeno.

Građani u šalter sali mogu pribaviti izvode iz matične knjige rođenih, venčanih i umrlih, podneti zahtev za pokretanje postupka iz oblasti građanskih stanja, stambenih zajednica, imovinske oblasti.

U šalter sali mogu podneti zahtev za reprogram, zahtev za preknjižavanje, poreske prijave, zahtev za uverenje, razne prigovore i zahteve, preuzeti uverenje na šalteru 15. Poslovi zbog kojih se ne ograničava rad stranaka su jedino preuzimanje uverenja i izdavanje potvrda o legalizaciji.

U šalter sali stranke mogu podneti prijavu ili zahtev za postupanje od svih inspekcija Gradske uprave. U šalter sali građani mogu da dobiju sve zahteve kao i informacije vezane za način ostvarivanja prava na dečiji dodatak, porodiljska bolovanja, roditeljski dodatak i regresiranje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *