petak, 21. juna 2024.

Opljačkan vrtić na Petom puku

Objavljeno: 6. novembra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

VALJEVO- Valjevski vrtić “Pčelica” u naselju Peti puk po drugi put se za dve godine našao na udaru lopova. Kako je portal Patak online potvrdio Zlatomir Marković, direktor Predškolske ustanove “Milica Nožica”, protekle noći nepoznati lopovi su iz vrtića “Pčelica” ukrali opremu vrednu oko 1.000 evra. Na meti lopova je bila oprema za video nadzor, LCD televizor, kao i drugi uređaji.

“Pored opreme za video nadzor i televizora, lopovi su odneli mini liniju sa dva zvučnika i indukcionu ploču. Naša procena je da je ukupna šteta oko 1.000 evra. Nemoćni smo, jer više ne znamo šta da preduzmemo. Mi smo pre dve godine, kada su lopovi istočili 1,5 tona lož ulja za grejanje iz rezervoara postavili video-nadzor, međutim, sada smo ponovo bili na udaru lopova, koji su, očigledno znali da su instalirane kamere, jer su prvo obili zadnja vrata vrtića i onesposobili risiver, a zatim su pokupili i ostatak opreme za video nadzor”, kaže Marković.

Provalu su jutros otkrili zaposleni u vrtiću “Pčelica”, a zbog policijskog uviđaja kasnio je i prijem mališana u obdanište.

Jedan komentar na “Opljačkan vrtić na Petom puku

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *