subota, 13. jula 2024.

Opština donirala opremu za Dom zdravlja

Objavljeno: 9. januara 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA – Opština Mionica donirala je novu opremu Domu zdravlja Mionica ukupne vrednosti 569 hiljada dinara. Labaratorija mioničkog Doma zdravlja od sada je bogatija za CRP aparat posebno prilagođenog za uzimanje uzoraka kod beba, zatim rolere za mešanje uzoraka i čitače traka za urin, dok Služba fizikalne medicine i rehabilitacije u Banji Vrujci raspolaže sa višestrujnim aparatom za elektroterapiju.

Predsednik opštine Mionica obišao je ovom prilikom Dom zdravlja Mionica i Ambulantu u Banji Vrujci.

– Labaratorija Doma zdravlja je sada tehnički veoma dobro opremljena najsavremenijim aparatima koji omogućavaju pružanje bržih, kvalitetnijih i efikasnijih usluga svim pacijentima. Ovaj Dom zdravlja sada ima mogućnost da pruža kvalitetne usluge primarne zdravstvene zaštite svojim korisnicima, a sa druge strane Ambulanta u Banji Vrujci polako postaje prepoznatljiva u oblasti zdravstvenog turizma pružajući usluge fizikalne medicine i rehabilitacije – rekao je Janković.

Predsednik mioničke opštine obišao je radove na izgradnji  Terapijskog centra za multiplusklerozu koji se gradi pored Ambulante u Banji Vrujci. Objekat bruto površine 600 metara kvadratnih posedovaće 10 smeštajnih jedinica sa ukupno 20 ležaja i zatvorenim bazenom. Očekuje se da investicija vredna 48 miliona dinara bude završena u aprilu 2019. godine.

Jedan komentar na “Opština donirala opremu za Dom zdravlja

  1. Donator može da bude neko ko daje svoje, a opština daje naše to nije donator to je prekrivač za licemerje.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *